Hirdetések

 

   Változtass az anyagi helyzeteden!

Itt a segítség:

A 3db kiadvány egyben: 500Ft


Éld túl a hónap végét!

A kiadványt azoknak ajánlom akik folyamatossan küzdenek a hónap végékkel.

Valahogy soha nem elég az a pénz ami rendelkezésre áll, nem tudnak félre tenni egy fillért sem.

Van rá mód, hogy ezt az állapotot ne keljen természetesnek venni, és eljöjjön az idő mikor 30.-án is van pénz a családi kasszában.

Ne feledd nem a mesés vagyont igérem, csak is azt, hogy saját lehetőségeid kiaknázásával javíthatsz anyagi helyzeteden.

 

 

Sok sikert a hóvégi pénztelenség leküzdésében!


   Tedd rendbe az életed!

ISBN: 978-615-5286-61-2

A könyvet azoknak írtam, akik érzik, hogy valamit elrontottak az életükben, mert az anyagi helyzetük siralmas. Tisztában vannak vele, hogy változtatni kell az életükön, de nem tudják, hol kezdjék.

Nem ígérem a mesés vagyont, de azt igen, hogy ha csak a felét is megvalósítják annak, amit ebben a könyvben leírtam, akkor elérhetik az anyagi függetlenséget és felszabadíthatják magukat, a banki béklyótól, és nem kell életük végéig azért dolgozni, hogy a hiteleiket fizessék. Ajánlom a könyvemet azoknak is, akik szeretnék, hogy a gyermekük, aki majd csak most kezdi, a nagybetűs életet ne váljon bankok rabszolgaivá. Biztos vagyok benne, hogy a bankok lehetnek az ember barátai és segítői is csak mindent arra kell használni, amire való. Nem muszáj mindent hitelből megvenni, különbséget kell tenni jó és rossz hitel között, számunkra fontos és lényegtelen dolgok között.

Ha elolvastad a könyvet kérlek, ne dobd félre, lapozgasd sűrűn, hiszen olyan sok dolog van benne, ami kisegíthet szorult helyzetedből, amit egyszerre nem tudsz majd megtenni, de ha szép fokozatosan el tudsz sajátítani mindig egy keveset a módszereimből, akkor, elbúcsúzhatsz az anyagi gondoktól. Azért írtam ezt a könyvet, mert 38 éves koromig senki nem tanított arra, hogy hogyan kezeljem a család pénzügyeit. Egyetlen iskola sem tanított a pénz kezelésére, és én is csak a reklámok hatására a fogyasztói társadalmunk minta fogyasztója voltam. Ami odáig fajult, hogy eladósodtam, erőmön felül, a törlesztések már gondot okoztak, így nap, mint nap volt olyan telefonhívásom, amiben egy kedves adósságkezelő érdeklődött afelől, hogy mikor tudom az elmaradásaimat rendezni. Abban vagyok sok sorstársamnál szerencsésebb, hogy egy olyan helyen kezdtem el dolgozni, ahol másoknak kellett segítenem a céljaik pénzügyi megoldásában, és itt ezen a munkahelyen, nem csak azt tanították meg, hogy melyik banki terméknek mik a jellemzői, hanem arra is, hogy saját pénzügyi helyzetemből, hogyan leszek képes pozitívan kimászni.

Minden beképzeltség nélkül mondom, ha igazán értékes ajándékot akarsz adni valakinek ezt a könyvet, ajándékozd nekik, ha megfogadják tanácsaimat, milliókat meg tudnak spórolni.  Nagyon jó lett volna, ha annak idején, amikor elkezdtem önálló életemet valaki ellátott volna a könyvben leírt tanácsokkal.

Sok sikert kívánok, a rabszolgaság leküzdésében:Torai Gábor

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hurrá BAR listás lettem!

ISBN: 978-615-5286-60-5

A könyv azoknak szól akik nem elégszenek meg azzal, hogy megszabadulnak az adósságaiktól, hanem függetlenedni akarnak a jövedelmüktől.

Bemutatom, hogyan indulhatnak el egy olyan úton ami az anyagi függetlenséghez vezet, meg tudják teremteni azt a passzív bevételt ami eleinte csak a jövedelmüket fogja kiegészíteni, később viszont, már a nem kell munkába járniuk, ha nem akarnak. Megmutatom hogyan értem el 3 év alatt, hogy a kiadásaim és bevételeim úgy alakuljanak, hogy több mint 120.000 Ft-al többet tudok befektetésre és hiteltörlesztésre szánni havonta, pedig három éve még a hiteleimet sem tudtam fizetni. Közel 60 ötletet adok arra, hogyan lehet költségeket csökkenteni, optimalizálni, és bevételt növelni. Bárki talál benne számára megvalósítható ötleteket, kortól, iskolai végzettségtől, vagy anyagi helyzettől függetlenül. Ha érdekli, hogy mit tettem ahhoz, hogy a máról-holnapra életformából, amikor felhalmozódott adósságait sem voltam képes fizetni, hogyan jutottam el 3 év alatt oda, hogy adósságainak 1/3-ad részét már rendeztem és, van biztonsági tartalékom, valamint belekezdtem egy befektetésbe is ami hamarosan pénzt fog termelni. Mindezt teljesen törvényes eszközökkel, csak a párommal együtt, külső segítség nélkül. Nem a mesés gazdagságot kínálom, csak az anyagi függetlenséget, ami azt jelenti számomra, hogy nem függök a jövedelmemtől, mert a kiadásaimat tudom fedezni a passzív bevételeimből. Ráadásul még nem is akarom elcsábítani, hogy dolgozzon velem valamilyen MLM cégnél, vagy fenekestül forgassa fel az életét. Ez alatt a három év alatt nem éreztem hiányát semminek, viszont látva az adósságaim csökkenését, és a befektetésem gyarapodását, igen jelentősen változott a közérzetem pozitív irányba.

 


Megrendelési infó:

A kiadványok ára az akció ideje alatt egyben: 500 Ft

A kiadványokat e-mailban küldöm PDF formátumban.

Ha CD formátumban szeretné postai úton megkapni akkor ár: 1500 Ft/a 3 db

(postaköltség,+CD díja benne van)

Fizesse be a választott formátumnak megfelelő díjat, a következő számlaszámra.

UniCredit Bank számlaszám: 10918001-00000045-34450001 Tulajdonos: Torai Gábor

Számla igény esetén számlázási és vagy postacímet is írjon a közlemény rovatba, hogy a számlát ki tudjam postázni.

Megrendelhető: toraigabor@gmail.com

A számláért természetesen nem számítok fel postadíjat.

Bármilyen kérdés, probléma esetén a fenti e-mail címen vagy a 0670/4176829-es számon lehet érdeklődni.


Mivel eljutottál idáig biztos vagyok benne, hogy érdekelnek a kiadványok, ha szeretnéd megkapni, de még 500 Ft-d sincs rá, akkor adok egy ingyenes ajaánlatot, ha a következő oldalon regisztrálsz 3 db internetes pénzkereső programra és 1 hónapig lekattintod a napi hirdetéseket valamint elküldöd a regisztrációs nevedet e-mailban, ingyen elküldöm neked a kiadványokat.

Itt kell 3 db programra regisztrálni: http://clickmix.8x.hu/

 


Kapcsolatfelvétel itt: toraigabor@gmail.com

Hirdetések