Hirdetések

 

Amit a lakáshiteleinkről tudni kell:

Nálunk a törlesztő részlete fix, elejétől a futamidő végéig!

Hitel kamata max 5,9%

Nem fizeti a felvett hitel több mint a dupláját vissza, mint egy kereskedelmi bankos hitel esetén, ugyan olyan futamidővel.

Nincs kamat és árfolyam kockázat.

Még mielőtt egy fillért is szánna a hitelfelvételre mi pontosan tájékoztatjuk minden felmerülő költségről.

Nincsenek rejtett költségek, a tájékoztatás ügyintézés díjtalan, nem számítunk fel közvetítői díjat, kiszállási díjat stb.

Bármikor előtörleszthető.

Állami támogatott hitel.

Azért mert mi intézzük a hitelét, egy fillérrel sem fizet többet mintha bankban intézné, a fenti költségeket ott is ki kell fizetni, csak minálunk nem kell sorszámot húznia, sorban állnia, és 8-10 alaklommal a Bankba bemennie. Mi akár az Ön otthonában is elintézzük, a minimális utánajárással, még a tulajdoni lapot is kiváltjuk ugyan annyiért, mint amennyiért Ön váltaná ki (6250 Ft).

Mielőtt döntene hol veszi fel a hitelt mindenféleképen tájékozódjon a kezdeti költségekről valamint arról, hogy a teljes futamidő alatt mennyit fog visszafizetni a felvett pénzért. Tudta hogy nem szükséges a felvett hitel többszörösét visszafizetnie, mint egyes kereskedelmi bankoknál? Figyelem vigyázzon ne kössön olyan szerződést ahol jelzálog jog helyett opciós vételi szerződést iratnak alá, mert az bármilyen nem fizetés esetén rögtön az ingatlan elvesztésével járhat.

Állami kamattámogatott hitelt is tudunk intézni, több banknál is, akár úgy, hogy amikor lejár az állami kamattámogatás (5év), és a hitele áttérne piaci kamatuzásuvá a hitelét 3,9%-os fix forinthitelre váltjuk így a törlesztőrészlete nem nő hanem csökken.

(Már meglevő állami támogatott hitelre is van megoldásunk)

Fontos: Minket utólag fognak a bankok kifizetni csakis akkor, ha Önök a hitelüket megkapták, ezért érdekünk minél hamarabb hitelhez juttatni önöket. Ön szerint egy banki alkalmazottnak is ilyen fontos, hogy minél hamarabb a legkevesebb utánajárással kapja meg a hitelét?

 Feltételek:

Minimum 25-45 % önerő szükséges.

(önerő kiváltható pótfedezet benyújtásával)

BÁR lista (KHR) kizáró ok.

Folyószámlára érkező jövedelem, munkáltatói igazolás, és adóstárs feltétel.

A fenti hitelen kívül MKB, FHB, K&H, UniCredit bank hiteleit is el tudjuk intézni, itt a kezdeti költségek sok esetben csökkenhetnek viszont a visszafizetett teljes összeg biztos, hogy magasabb, és a kamat emelkedésének a kockázatát is be kell kalkulálni.

Mindezt akár a saját otthonában is intézheti.

 

Hirdetések